'Transfer van Kara naar Fulham komt plots in gevaar'

'Transfer van Kara naar Fulham komt plots in gevaar'
Donderdag 02 augustus 2018 - 20:45   I  

Kara Mbodj zou dan toch vertrekken bij RSC Anderlecht. De Senegalese verdediger staat naar verluidt dicht bij een transfer naar het buitenland. Zo was er interesse uit Frankrijk en Turkije, maar lijkt zijn toekomst toch in Engeland te liggen.

De Engelse promovendus Fulham is geïnteresseerd in Kara. Volgens de Engels pers wordt er al enkele dagen onderhandeld over een transfer. Anderlecht zou bovendien ook de vraagprijs hebben laten zakken tot zo'n vijf miljoen euro en dat heeft de interesse van nog wat Engelse clubs gewekt.

Zo tonen Leicester City en Crystal Palace ook interesse in de Senegalese verdediger. Eerder toonden beide clubs al interesse in Kara, maar toen was zijn vraagprijs te hoog. Nu Anderlecht de prijs heeft laten zakken lijkt de interesse toe te nemen. De Engelse clubs denken duidelijk een gouden zaakje te kunnen doen met Kara.

Update: Fulham trekt andere centrale verdediger aan

De kans dat Kara naar Fulham trekt is plots een pak kleiner geworden. Fulham heeft zich vandaag namelijk versterkt met Alfie Mawson, die overkomt van Swansea. De 24-jarige centrale verdediger is bovendien een dure vogel, wat een nieuwe (overbodige) investering in Kara bemoeilijkt. 

TAGS  I  Anderlecht  I  Fulham  I  Leicester City  I  Crystal Palace

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023