Bölöni is klaar voor clash tegen Club Brugge: "Topmatch voor onze fans"

Bölöni is klaar voor clash tegen Club Brugge:
Vrijdag 17 augustus 2018 - 19:55   I  

Zondag neemt Club Brugge het op tegen Antwerp. Dat belooft nu al een pittige wedstrijd te worden, want de Antwerp-fans willen maar al te graag winnen van Club Brugge. Ook die 2-2 (na een late gelijkmaker) zijn ze daar nog niet vergeten.

Een wedstrijd waar Bölöni af en toe nog eens aan terugdenkt. Al kijkt hij toch veel liever vooruit. “Het was een cruciaal moment in het seizoen, maar het houdt me niet meer bezig. In het voetbal moet je zo’n dingen achter je kunnen laten. Anders word je gek van de tristesse. Maar ook het andere uiterste moet je kunnen vergeten, of je wordt gek van glorie. We hebben die bladzijde omgedraaid.” Dat vertelde Bölöni volgens Het Nieuwsblad.

Voor de fans is het alvast een echte topwedstrijd. “Het is een topmatch voor onze fans”, beseft Bölöni. “De supporters van Antwerp staan er altijd. Vorige week op Moeskroen hebben wij voor de recette gezorgd. Tegen Moeskroen hebben we een goed examen afgelegd wat ons eigen voetbal betreft. Maar ik wil ook geloven dat we voetballend een stap vooruit gezet hebben. Er zijn nog enkele dingen die we moeten regelen. Nieuwe spelers inpassen kost ook wat tijd.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024