Club-nieuwkomer Amrabat droomt luidop van deze Champions Leaguepoule

Club-nieuwkomer Amrabat droomt luidop van deze Champions Leaguepoule
Vrijdag 24 augustus 2018 - 15:10   I  

Club Brugge trok vrijdag de geldbuigel open voor Sofyan Amrabat (22). De middenvelder komt over van Feyenoord en moet in het Jan Breydelstadion de concurrentie aangaan met onder meer Marvelous Nakamba, Mats Rits en Ruud Vormer. Zelf ziet de Nederlandse Marokkaan het al helemaal zitten.

"Mijn eerste indruk van Club Brugge is dat dit een heel mooie club is. Een beetje vergelijkbaar met Feyenoord", zegt Amrabat bij Club TV. "Het is een echte volksclub met trouwe fans, waar altijd een goeie sfeer hangt."

Toen blauw-zwart zich bij Amrabat meldde, hoefde de speler niet lang na te denken. "Na een eerste gesprek met de mensen van Club had ik er meteen heel veel zin in. Daar sprak veel vertrouwen uit."

"Real Madrid, Manchester United en Borussia Dortmund"

Dat de nieuwkomer straks voor het tweede opeenvolgende seizoen Champions Leauge speelt, speelde een belangrijke rol in zijn keuze voor Club Brugge. "Dat is heel mooi natuurlijk. Het is het hoogst haalbare voor een voetballer. Ik kijk er ontzettend naar uit."

Amrabat stelde meteen ook even zijn droompoule samen. "Op welke teams ik hoop? Real Madrid, Manchester United en Dortmund. Spanje, Engeland en Duitsland, en dan gaan wij als Belgen door”, lacht Amrabat nog.

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Borussia Dortmund

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024