Deschacht neemt Sporting Lokeren mogelijk over

Deschacht neemt Sporting Lokeren mogelijk over
Vrijdag 21 september 2018 - 07:46   I   door Redactie

Het komt er dan toch van: Roger Lambrecht zet Sporting Lokeren te koop. Dat meldt Het Nieuwsblad. De voorzitter van de club heeft het fiscaal studiebureau KPMG gevraagd om de verkoop van Lokeren voor te bereiden.

Er wordt onder meer een ineventaris gemaakt van de activa en passiva van de club om uiteindelijk de club aan een marktconforme prijs aan te bieden op de markt.

"Ik kan dit niet blijven doen”, aldus Lambrecht, die intussen 87 is. “Ik hoor ook allerlei geruchten over investeerders uit de streek - het zouden er een vijftal zijn die de krachten willen bundelen - maar ik heb die mensen nog niet op bezoek gehad. Ze mogen komen, ik zou de onderhandelingen met hen graag beginnen.”

Update 21/9 - 7:46

Het Nieuwsblad weet dat zakenmannen Ronny Deschacht (vader van Olivier) en Glenn Janssens (de keizer van de wegwijzer) in de running zijn om Lokeren over te nemen. Alles bevindt zich evenwel nog in een beginfase.

“Ik ben met pensioen en ga in de zon liggen”, reageert Deschacht de krant. Ook Janssens houdt zich op de vlakte: “Het is nog heel pril. Ik ben nieuwsgierig en wel bereid te luisteren. Maar verder is er nog niets.”

Poll: Een goede zaak dat Lambrecht Lokeren verkoopt?

TAGS  I  Lokeren

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024