Vormer is er helemaal klaar mee: "Die enkele fans van AA Gent..."

Vormer is er helemaal klaar mee:
Zaterdag 22 september 2018 - 08:45   I  

Zondagnamiddag staat de Slag om Vlaanderen op het programma. AA Gent krijgt, in wat altijd een beladen duel is, Club Brugge over de vloer. Sinds dit seizoen speelt Ruud Vormer dan niet meer in zijn achtertuin. De Nederlander verhuisde deze zomer immers naar Knokke.

"Eén van de redenen waarom we deze zomer zijn verhuisd uit Sint-Martens Latem is toch die enkele fans van AA Gent... Dat vonden we niet leuk", vertelt Vormer in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Het huis van de familie Vormer werd al een keer besmeurd door Gentse fans en daar was de kapitein van Club Brugge helemaal klaar mee. "Voor het overige had ik het er prima naar mijn zin. Gezellig dorpje, de school was dichtbij, Roos kon zó naar het ziekenhuis in Gent waar ze werkt (als spoedarts, nvdr.)..."

Trainingscomplex in Westkapelle

"Maar met het trainingscomplex dat binnenkort in Westkapelle komt, stelde Roos voor om in Knokke te komen wonen. Ze zeggen dat het hier doods is in de winter. Net goed. Ik hou niet van de drukte. Laat mij maar lekker thuis", besluit Vormer.

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024