Genk en Lokeren winnen vlot, dolle avond voor Gent en Beerschot Wilrijk

Woensdag 26 september 2018 - 21:45   I

Bekervoetbal is vaak erg onvoorspelbaar en net daarom zo leuk om volgen. Ook vanavond werd het voor enkele ploegen bibberen. Andere ploegen hadden dan weer weinig tegenstand.

Racing Genk-Lommel 3-0

Ook in de beker blijft Racing Genk gewoon winnen. Tegen Lommel, toch de revelatie in 1B, stond het na enkele minuten al 2-0. Het werd na doelpunten van Wouters, Zhegrova, Seck en Ingvartsen werd het een vlotte 4-0, terwijl heel wat basisspelers rust kregen van Clement.

Roc De Charleroi-Marchienne - Lokeren 2-5

Een vlotte zege voor Lokeren. Na doelpunten van Skulason (twee keer), De Ridder, Cevallos en Saroka werd het 2-5.

Cercle Brugge-Beerschot Wilrijk 1-2

Beerschot-Wilrijk heeft zijn revanche voor de titelwedstrijd vorig seizoen beet. Het ging winnen in Jan Breydel. In de slotfase zorgde Erwin Hoffer voor de zege.

Virton-AA Gent 2-4

Gent kwam met de schrik vrij vanavond. Het kwam al vroeg op voorsprong, maar Virton vocht zich opnieuw in de wedstrijd. Toen de thuisploeg in de tweede helft op voorsprong kwam leek een rampscenario in de maak voor Gent en Yves Vanderhaeghe, maar invaller Stallone Limbombe deed de wedstrijd met twee treffers nog helemaal kantelen.