Bijzonder pijnlijke avond voor Club Brugge en Standard

Woensdag 26 september 2018 - 22:15   I

Over verrassingen gesproken! Standard en Club Brugge zijn er niet in geslaagd om afstand te nemen van Knokke en Heist. Het bekeravontuur zit er op die manier voor beide ploegen nu al op. Daardoor liggen de landskampioen en de bekerwinnaar van vorig seizoen er nu al uit.

Deinze-Club Brugge 2-0

Ivan Leko liet Vormer, Vanaken, Danjuma en Wesley rusten, maar dat kwam de ploeg niet ten goede. Vossen had de 0-1 kunnen maken, maar de goal viel aan de overkant na een prachtige knal van Tarfi. In de tweede helft greep Leko in en de Kroaat bracht Wesley, Vanaken en Danjuma nog, maar net toen viel de 2-0. Het nekschot voor de leider in de Belgische eerste klasse.

Standard-Knokke 1-2

Ook Standard beleefde een pijnlijke avond. Het verloor met 1-2 in eigen huis. De bezoekers kwamen kort na rust op voorsprong via Dhondt, maar de Rouches konden wel gelijkmaken vanop de stip. Toch kwam Knokke nog eens op voorsprong en deze keer had de thuisploeg geen antwoord meer klaar.

Dessel Sport-Moeskroen 0-2

Hoogstraten-KV Oostende 1-3

Heist-Zulte Waregem 1-2

STVV-Duffel 3-0

Eendracht Aalst-Charleroi 0-1