'Real Madrid grijpt in en wil deze 4 sterren verkopen'

'Real Madrid grijpt in en wil deze 4 sterren verkopen'
Zaterdag 29 september 2018 - 10:45   I  

Cristiano Ronaldo trok afgelopen zomer de deur bij Real Madrid achter zich dicht. De kans is groot dat er straks nog enkele sterren vertrekken bij de winnaar van de voorbije drie Champions Leaguecampagnes.

Don Balon meldt dat Real Madrid van plan is om zowel Marcelo als Karim Benzema van de hand te doen. Beide heren zouden het huidige seizoen nog mogen volmaken, maar ten laatste volgende zomer moeten ze Santiago Bernabéu verlaten. Marcelo wil graag naar Juventus, terwijl Benzema op interesse van Paris Saint-Germain kan rekenen.

Modric

Het einde van een tijdperk is in zicht, want Real-voorzitter Florentino Perez zou zelfs overwegen om ook Luka Modric te verkopen. De Kroaat is op zijn 33ste nog steeds een topper van formaat, maar hij wordt er uiteraard niet jonger op. Hij gaat komende zomer mogelijk een lucratief avontuur aan in een ander land.

Reken daar tot slot ook nog eens Keylor Navas bij – hij zou in januari vertrekken – en in totaal lijken vier sterren van het in de voorbije jaren zó geprezen Real Madrid de club te verlaten. Een nieuw tijdperk staat voor de deur.

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  PSG  I  Paris Saint-Germain

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024