Kritiek op Trebel: “Hij is niet de man die een verdediging zal opensplijten”

Kritiek op Trebel: “Hij is niet de man die een verdediging zal opensplijten”
Zaterdag 29 september 2018 - 17:20   I  

Na de zwakke competitiestart en het povere spel van Anderlecht is praktisch iedereen het erover eens dat er een schrijnend gebrek aan creativiteit aanwezig is. Devroe en Coucke gokten op Lazar Markovic, maar die transfer ging in extremis niet door. Nu wordt er gekeken naar Adrien Trebel om de spitsen te bevoorraden, al lukt dat vooralsnog niet zoals het moet.

"Trebel is de leider van RSCA op het veld, maar hij is niet de man die een verdediging zal opensplijten. Om het wat overdreven te stellen: hij is de Ruud Vormer van Anderlecht, maar Hein Vanhaezebrouck is nog op zoek naar zijn Hans Vanaken", stelt La Dernière Heure scherp. 

La Dernière Heure weet echter wel wie voor de nodige creativiteit kan zorgen. "Vanhaezebrouck heeft lang Pieter Gerkens getest in steun van de twee spitsen, maar hij mist snelheid en een tikkeltje finesse. De Limburger creëert ruimte, maar hij kan het niet alleen forceren. Wanneer we naar de huidige kern van Anderlecht kijken, heeft Vanhaezebrouck maar één oplossing op die positie: Zakaria Bakkali", besluit de krant.

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024