Eden Hazard heeft heerlijke boodschap voor Sturridge na zijn wereldgoal

Eden Hazard heeft heerlijke boodschap voor Sturridge na zijn wereldgoal
Zondag 30 september 2018 - 20:45   I  

Dé topper van de speeldag in Engeland is op een gelijkspel geëindigd. Chelsea leek na een goal van Eden Hazard lange tijd op weg naar een overwinning, maar in de absolute slotfase besliste een fantastisch doelpunt van Daniel Sturridge daar toch nog anders over.

Toegegeven: het doelpunt van eerder deze week was pure magie. Het doelpunt dat Hazard zaterdagavond maakte was eerder 'basic'. We zijn ondertussen al zoveel gewoon van de Rode Duivel dat de bal met links perfect in de verste hoek plaatsen - buiten het bereik van Alisson - niet zo speciaal meer is.

Maar Hazard deed het toch maar mooi. Na de rust had Chelsea het af en toe moeilijk tegen een actief Liverpool. Shaqiri miste een opgelegde kans, terwijl David Luiz een kopbal van de lijn haalde. Chelsea leek stand te houden, maar in de slotfase bezorgde de ingevallen Sturridge Liverpool alsnog een punt. Met een fenomenale knal maakte hij Stamford Bridge heel stil.

Update 30/9 - 20:45

Eden Hazard vond het doelpunt van Sturridge wel lekker. Dat gaf hij na de wedstrijd op zijn geheel eigenzinnige wijze in alle eerlijkheid toe. “Ik zei hem achteraf dat de goal niet slecht was, eerlijk gezegd. Hij scoorde twee keer, eentje op woensdag en eentje vandaag, zoals ik. Misschien wil hij zijn zoals ik. Nee, hij is een geweldige speler. Ik had het geluk even met hem te mogen samenspelen bij Chelsea - ik weet dus wat hij allemaal kan. Hij heeft de voorbije seizoenen last gehad van blessures, maar wanneer hij fit is en mag spelen kan hij zulke goals maken. Dus ik ben blij voor hem. Niet blij voor Chelsea, wel blij voor hem."

TAGS  I  Chelsea  I  Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024