Leko beschikt over geheim wapen om Atlético Madrid te kloppen

Leko beschikt over geheim wapen om Atlético Madrid te kloppen
Maandag 01 oktober 2018 - 11:18   I  

Club Brugge wist dit weekend de bekerkater van tegen Deinze door te spoelen met een klinkende overwinning tegen Cercle. Blauw-zwart won met droge 4-0 cijfers tegen een uiterst zwak Cercle en zit opnieuw boordevol vertrouwen. In Brugge hopen ze stiekem om woensdag iets te rapen op bezoek bij Atlético Madrid. Ivan Leko beschikt hiervoor over een geheim wapen om de Spanjaarden te verrassen.

De coach van Club Brugge pakt regelmatig uit met nieuwe en verrassende namen in zijn basisopstelling. Hoewel Vlietinck en Mats Rits uitstekend aan het seizoen begonnen zijn, zou het wel eens kunnen dat Ivan Leko uitpakt met 2 nieuwe namen tegen Atlético Madrid. Volgens Gazet Van Antwerpen bestaat de kans dat Marvelous Nakamba en Clinton Mata woensdag in de basis starten.

“Club vierde zaterdag de terugkeer van twee ‘nieuwkomers’: Marvelous Nakamba - terug na 4,5 maanden blessureleed – en zomertransfer Clinton Mata – aangekocht met pubalgie maar nu eindelijk fit. Beiden kregen een halfuur speeltijd, ideaal om warm te draaien met het oog op Atlético Madrid”, staat er te lezen in de krant.

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024