Real-target ziet transfer niet zitten: "Dat zou ik nooit kunnen doen"

Real-target ziet transfer niet zitten:
Woensdag 03 oktober 2018 - 12:57   I  

Real Madrid blijft zoeken naar versterkingen. De tegenvallende resultaten van het seizoensbegin doen het besef groeien dat vers bloed absoluut noodzakelijk is om zowel In de Champions League als de competitie mee te doen voor de prijzen. Real mag echter een opvallend transferdoelwit vergeten.

José Maria Giménez werd afgelopen zomer verschillende keren in verband gebracht met een vertrek bij Atético Madrid. Manchester United en stadsrivaal Real Madrid zouden de 23-jarige verdediger willen inlijven. De Uruguayaan liet tegenover La Sexta echter duidelijk verstaan dat De Koninklijke deze hoop mogen opbergen.

"Dat zou ik nooit kunnen doen, ik kan er niet eens over nadenken. Deze geruchten duiken altijd op in de media als we een Madrileense derby spelen, het is normaal om daar de kranten mee te vullen", aldus Giménez.

“Echt waar, ik kan op het leven van mijn kinderen zweren dat niemand van Real Madrid ooit contact met mij heeft opgenomen. En als ze dat wel deden zou het antwoord niet positief zijn”, besluit Giménez volgens La Sexta.

TAGS  I  Real Madrid  I  Atlético Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024