‘Real Madrid haalt verrassende wintertransfer binnen, ook tweede op komst'

‘Real Madrid haalt verrassende wintertransfer binnen, ook tweede op komst'
Vrijdag 05 oktober 2018 - 14:16   I  

Real Madrid wil snel werk maken van enkele versterkingen. Florentino Perez is niet tevreden met het huidige spelniveau van zijn ploeg. Vandaag zou Real Madrid een eerste transfer aankondigen, terwijl ook een tweede nieuwkomer klaarstaat om te tekenen.

Volgen Diario Gol zou Perez vandaag de clausule van Mario Hermoso lichten. Hoewel de verdediger van Espanyol 40 miljoen moet kosten, heeft Real Madrid in het verleden een aankoopoptie bedongen van slechts 15 miljoen. De 23-jarige verdediger zou zelf ook zo snel mogelijk willen tekenen bij De Koninklijke, waardoor een transfer vandaag nog beklonken zou kunnen worden.

Verder maakt Diario Gol ook melding van de transfer van Adrien Rabiot. De Fransman is op het einde van het seizoen transfervrij en wil zijn contract niet verlengen bij Paris Saint-Germain. Ondanks de interesse van Barcelona, zou Real Madrid de beste papieren hebben om Rabiot binnen te halen.

Hectische transferperiode

Perez zou, ondanks een aflopende verbintenis, in januari maar liefst 30 miljoen willen betalen voor de controlerende middenvelder, die zelf ook naar de Spaanse hoofdstad zou willen verhuizen. Het lijkt een hectische transferperiode te gaan worden in Madrid.

TAGS  I  Real Madrid  I  Espanyol

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024