'beslissing Messi ligt rechtstreeks aan de basis van transfer Rode Duivel'

'beslissing Messi ligt rechtstreeks aan de basis van transfer Rode Duivel'
Vrijdag 05 oktober 2018 - 16:16   I  

Lionel Messi toverde als vanouds op bezoek bij Tottenham in de Champions League. Dankzij 2 doelpunten én een weergaloze wedstrijd van de Argentijn kon Barcelona met 2-4 winnen. De crisissfeer lijkt daardoor tijdelijk verdreven uit Catalonië. Toch heeft de Argentijn bij het bestuur blijkbaar aangedrongen op grondige wijzigingen in de selectie. Dit heeft rechtstreekse gevolgen voor de toekomst van een Rode Duivel.

Volgens Don Balon zou Messi bij het bestuur een zwarte lijst hebben ingediend van spelers die Barcelona deze winter moet proberen te verkopen. Naast Semedo, die volgens Messi kwalitatief tekortschiet wil de vlo ook dat Arturo Vidal verkocht zal worden. Opmerkelijk want Vidal kwam deze zomer maar pas de rangen versterken.

De derde en laatste naam die volgens Don Balon Barcelona moet verlaten is deze van Thomas Vermaelen. De Rode Duivel ging pijnlijk de mist in tegen Léganes en dit zou Messi hem zwaar aanrekenen. Ondanks het feit dat Messi de Belg hoog heeft zitten als persoon, zou hij mede door zijn leeftijd toch willen dat Vermaelen vertrekt bij Barcelona

TAGS  I  Barcelona  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024