Sergio Ramos laat zich uit over ontslag Lopetegui bij Real

Sergio Ramos laat zich uit over ontslag Lopetegui bij Real
Zondag 07 oktober 2018 - 07:40   I   door Redactie

Real Madrid leed bij Deportivo Alavés zijn tweede nederlaag op rij. Het draait nog niet zoals het zou moeten bij de Koninklijke. De ploeg van trainer Julen Lopetegui wacht al vier wedstrijden op een zege en zit al meer dan 6 uur zonder doelpunten.

“Of het gek zou zijn als Lopetegui wordt ontslagen? Ja. Alle veranderingen zouden gek zijn”, reageert aanvoerder Sergio Ramos. "Dergelijke beslissingen moeten door anderen worden genomen, niet door de spelers. Voor een selectie is het nooit goed als er een trainerswissel wordt doorgevoerd. Dat ligt niet in onze handen. Het zou wel gekkenwerk zijn. Real Madrid vecht om bovenin te staan. We moeten kalm blijven, rustig onder de situatie blijven en proberen om de negatieve tendens om te keren."

Ramos kreeg de vraag voorgeschoteld of een trainerswissel voor een ommekeer zou zorgen. “Iedereen zal daar een andere mening over hebben. Soms worden de resultaten beter en soms niet, je weet het nooit. Het is nog erg vroeg om het over een trainerswissel te hebben. Waar het aan ontbreekt? Resultaten, daar gaat het in het voetbal om. Wellicht wordt er nu meer over gesproken omdat Cristiano Ronaldo weg is, maar ook mét Cristiano ontbrak het soms ook aan doelpunten.”

TAGS  I  Real Madrid

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024