Leko en Vormer reageren furieus na nieuwe blunder van Letica

Leko en Vormer reageren furieus na nieuwe blunder van Letica
Zaterdag 27 oktober 2018 - 23:30   I  

Karlo Letica werd met hoge verwachtingen binnengehaald door Club Brugge, maar tot dusver heeft de Kroaat nog niet al te veel laten zien. Zaterdagavond blunderde Letica, en dat was zeker niet voor het eerst dit seizoen.

Club-trainer Ivan Leko is het dan ook stilaan beu dat zijn doelman het laat afweten. "We geven twee domme doelpunten weg. De eerste is een fout van de keeper, de tweede is het gevolg van een paniekreactie. Zo is het moeilijk om te winnen tegen een tegenstander die goed voetbalt", aldus Leko bij Sporza.

"We hebben nu vijftien of zestien wedstrijden gespeeld dit seizoen. Het is een feit dat onze keeper nog niet vaak matchwinnaar is geweest. Dat is spijtig We kunnen zeggen dat Karlo jong en een groot talent is. Maar op dit niveau, bij een topclub, moet je gewoon presteren. Wij zullen een analyse maken en dan beslissen. Maar hij was vandaag zeker niet de enige die niet op niveau was", aldus Leko nog.

Vormer: "Letica moet eens punten gaan pakken voor ons"

Ook kapitein Ruud Vormer spaarde Letica niet. "Als de keeper een fout maakt, dan is het een doelpunt, hé. Kijk, Karlo is een hele goeie keeper. Dat laat hij elke dag op training zien. Ik begrijp dat de coach hem opstelt, maar hij moet wel eens punten gaan pakken voor ons", aldus de Nederlander voor de camera van Play Sports.

Poll: Moet Leko Letica uit de ploeg zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  STVV

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024