Gigantisch probleem voor Anderlecht: "Hebben ze daar geld voor?"

Gigantisch probleem voor Anderlecht:
Vrijdag 09 november 2018 - 18:03   I  

RSC Anderlecht heeft tot dusver een belabberd seizoen achter de rug. Het presteert ontzettend wisselvallig en zal in de Europa League en de Beker van België al zeker geen rol meer spelen. Aan Marc Coucke en Luc Devroe om de scheve situatie recht te trekken in januari.

Coucke maakte tijdens de voorbije weken al duidelijk dat er in januari versterking zal komen. VRT-commentator Eddy Demarez stelt zich daar wel vragen bij. "Hein Vanhaezebrouck was misschien wat mild in zijn reactie (na de match tegen Fenerbahçe, nvdr.), maar wat kan hij anders doen?"

"Hij moet met deze ploeg voort, dus hij kan hen niet met de grond gelijkmaken. Als hij zegt dat ze niet goed genoeg zijn, wat moet hij dan in de kleedkamer vertellen? Hij ziet ook wat er aan de hand is en heeft dat ook al een paar keer voorzichtig aangebracht."

Twee nieuwe verdedigers

Paars-wit wil in januari investeren in nieuwe spelers. Demarez vraagt zich evenwel af of dat écht mogelijk is. "Er is al gezegd dat er in januari een spits en een spelmaker moeten komen. Maar ook achteraan hebben ze twee spelers nodig. Maar zal daar geld voor zijn?"

Poll: Heeft Anderlecht twee nieuwe verdedigers nodig?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024