Ontslag in de maak: "Wrevel tussen Coucke en Vanhaezebrouck neemt toe"

Ontslag in de maak:
Vrijdag 16 november 2018 - 12:02   I  

Het rommelt nog maar eens in en rond het Constant Vanden Stockstadion. Wie dacht dat de interlandbreak voor rust zou zorgen bij RSC Anderlecht, komt bedrogen uit. Marc Coucke schoof sportief manager Luc Devroe aan de kant en joeg ondertussen ook trainer Hein Vanhaezebrouck tegen zich in het harnas.

Dat Coucke op eigen houtje besliste om spits Landry Dimata vakantie te geven, kon u in dit artikel al lezen. De spelers reageerden misnoegd en een ontevreden Hein Vanhaezebrouck besliste dan maar om al zijn spelers twee extra dagen vrijaf te geven.

"De wrevel tussen voorzitter en technische staf neemt toe", vertelt een welingelichte bron in Het Laatste Nieuws. De krant voegt er nog het volgende aan toe: "Het is een publiek geheim dat Coucke zich met het sportieve beleid durft te moeien - zo gaf hij bij KV Oostende meermaals aan welke spelers hij liefst opgesteld zou zien - maar het is een inmenging die Vanhaezebrouck allerminst apprecieert."

Ontslag

Het spreekt voor zich dat Vanhaezebrouck niet zal toestaan dat Coucke zich moeit met de invulling van de opstelling. Als het zo verder gaat en Coucke meermaals soloslim blijft spelen, is het niet uitgesloten dat paars-wit en Vanhaezebrouck binnenkort uit elkaar gaan.

Poll: Mag Coucke zich moeien met het sportieve?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024