Keert Radja Nainggolan terug bij de Rode Duivels?

Keert Radja Nainggolan terug bij de Rode Duivels?
Donderdag 22 november 2018 - 17:03   I  

Radja Nainggolan haakte eerder dit jaar af bij de Rode Duivels. De middenvelder kon het niet verkroppen dat Roberto Martinez hem niet wilde meenemen naar het WK in Rusland en kondigde prompt zijn afscheid bij de nationale ploeg aan. Komt 'Il Ninja' daar ooit nog op terug?

In een openhartig interview met ESPN heeft Nainggolan duidelijkheid geschept over zijn toekomst als international. “Ik keer nooit nog terug bij de Rode Duivels. Ik ben een man van mijn woord. Ik heb eerder gezegd dat, als ik niet mee mocht naar het WK, ik het voor bekeken zou houden als international. Ik blijf achter die woorden staan. Ik speel enkel en alleen voor Inter.”

"Het is over"

Zelfs een eventueel vertrek van Roberto Martinez kan Nainggolan niet op andere gedachten brengen. “Zelfs als er een andere coach komt blijf ik ‘neen’ zeggen tegen de nationale ploeg. Als ik een keuze maak, dan kom ik daar niet op terug. Het is over.”

Tot slot haalt Nainggolan nog eens fors uit naar Martinez. “Er werden spelers geselecteerd voor het WK die bij hun club nauwelijks of niet speelden. Ik speelde pakweg vijftig machten vorig seizoen, maar werd toch uit de selectie gelaten. Ik vroeg niet eens om in de ploeg te staan. Ik wilde gewoon deel uitmaken van de groep”, benadrukt de middenvelder.

(Lees verder onder de foto)

 "Zielige excuses"

“Martinez heeft zijn excuses aangeboden, maar dat was gewoonweg zielig. Denk je dat ik vorig seizoen 50 matchen zou gespeeld hebben voor AS Roma als ik niet voor mijn beroep leefde? Het is verkeerd van de mensen om over mij te spreken zonder eerst met mij te spreken.”

“Ik heb respect voor mensen die me iets duidelijk maken door het in mijn gezicht te komen zeggen. Ik zal zelfs de hand van die mensen schudden. Voor iemand die dat niet doet heb ik geen respect”, besluit Nainggolan.

Poll: Zou jij Nainggolan graag opnieuw bij de Rode Duivels zien?

TAGS  I  AS Roma  I  Internazionale  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024