Crisis bij Club Brugge na afgang in eigen huis

Vrijdag 23 november 2018 - 22:23   I   door Redactie

Het gaat niet goed met Club Brugge. Blauw-zwart leed op eigen veld een erg pijnlijke nederlaag tegen Zulte Waregem: 1-3. Club blijft achter met 0 op 6.

Club speelde een zeer zwakke eerste helft en was na elf minuten al op achtervolgen aangewezen. Hamdi Harbaoui scoorde vanaf de stip nadat Nakamba Bongonda had neergehaald. Tot overmaat van ramp liet Vanaken een niet te missen kans toch liggen en een vrije trap van aan de kleine rechthoek werd door Vormer tegen de lat getrapt. Op slag van rusten werd het 0-2 via Theo Bongonda. Hij scoorde nadat Buffel zijn schot compleet had gemist.

In het begin van de tweede helft was de vernedering voor Club compleet. Theo Bongonda zag zijn schot afwijken op Clinton Mata en zo belandde de bal binnen. Met een owngoal zorgde Davy De fauw in het slotkwartier voor de 1-3, maar verder kwam de thuisploeg niet.

Poll: Maak jij je zorgen om Club Brugge?