Kat Kerhofs biecht op: "Ik verwaarloos hem"

Kat Kerhofs biecht op:
Zondag 02 december 2018 - 07:43   I   door Redactie

Dries Mertens en Kat Kerkhofs zijn al lange tijd een koppel. Hoewel hun relatie even een dipje kende, hebben ze volop voor elkaar gekozen. Toch biecht Kat nu op dat ze Dries op dit moment verwaarloost.

Kat is momenteel bezig met 'Dancing With the Stars', en daar kruipt veel van haar tijd in. "Dit is de eerste keer dat alles eens wijkt voor míjn job", aldus Kat in Het Laatste Nieuws. "Dat ben ik niet gewoon. Normaal is het andersom. Als vrouw voel je je daar al snel schuldig over. Goed dat ik geen kinderen heb, of dat was nog erger geweest." 

"Privé is het heavy. Ik ben hier nu drie maanden mee bezig. Ik ben bijna altijd hier, in België, geweest. Een paar keer tussendoor naar Italië, maar de laatste tijd lukte dat niet meer. We trainen zeven uur per dag, het is echt een job. Ik ga naar huis en niks gaat nog. Ik zit in de auto maar wat stil voor mij uit te kijken. Ik verwaarloos mijn vrienden, mijn familie, Dries. Zelfs praten of bellen is soms al vermoeiend. Maar ik doe dit ontzettend graag en weet dat het tijdelijk is, dus ik klaag niet. Ik geniet van elke seconde. En elk pijntje

Poll: Zie jij Kat graag bezig op tv?

TAGS  I  Napoli

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024