Vincent Mannaert klopt met vuist op tafel bij Club: "Het moet"

Vincent Mannaert klopt met vuist op tafel bij Club:
Donderdag 13 december 2018 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge kan terugblikken op een zeer geslaagde Champions League-campagne. Dat kan helaas niet gezegd worden van de competitie, waarin het wel erg moeizaam loopt.

“Dat hebben we dus niet goed gedaan. Als je 1 op 6 haalt tegen Waasland-Beveren en thuis verliest van Zulte Waregem kan je, met alle respect voor die ploegen, niet zeggen dat het goed is gegaan", reageert CEO Vincent Mannaert in Het Nieuwsblad. "Je kan op verplaatsing altijd wel eens verliezen, maar thuis moet je altijd in staat zijn te winnen. Zelfs met geblesseerden en zelfs met een zwaar Europees programma. Dat kunnen we ons na Nieuwjaar niet meer permitteren.”

"Misschien moeten we voor de wedstrijd van zaterdag in Kortrijk een cd-speler meenemen met de Champions League-hymne, zodat de spelers op die manier voldoende scherp worden gezet. ( lacht) Als ze het nu niet begrepen hebben… Ze zullen toch door die pijngrens moeten. Nu al: Kortrijk uit, Antwerp thuis en Lokeren uit. Niet simpel. Tot Nieuwjaar zijn er geen excuses. Die frustratie moet weg. In drie dagen tijd kunnen dat toch geen andere spelers worden? Ze kunnen het, ze hebben het laten zien. Dat moet nu ook in de Jupiler Pro League.”

Poll: Zal Club zijn resterende wedstrijden in de competitie nog weten te winnen?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024