Ronaldo wordt dankzij dit pareltje topschutter in Serie A (Video)

Zaterdag 29 december 2018 - 14:29   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo heeft het opnieuw geflikt. Zaterdagnamiddag toonde de Portugees zich nog maar eens de grote man bij Juventus. Met twee doelpunten hielp CR7 zijn ploeg voorbij een stug Sampdoria.

Ronaldo opende al vroeg in de wedstrijd de score. De 33-jarige sterspeler van De Oude Dame sneed als vanouds naar binnen vanop de linkerkant en knalde de bal enig mooi in de verste hoek: 1-0.

Op slag van rust kwam Sampdoria langszij via Quagliarella, die een elfmeter omzette. Rond het uur kreeg ook Juve een strafschop en was het opnieuw Ronaldo die de netten deed trillen.

VAR keurt goal af in blessuretijd

In blessuretijd leek Juventus nog een ijskoude douche te krijgen toen de ingevallen Saponara er alsnog 2-2 van maakte, maar de videoref kwam tussenbeide en het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.