Preud'homme haalt zwaar uit tijdens interview: "Vind je dit plezant?"

Preud'homme haalt zwaar uit tijdens interview:
Zaterdag 26 januari 2019 - 17:22   I   door Redactie

Royal Antwerp FC en Standard verdeelden vrijdagavond de buit op de Bosuil. Na een intense wedstrijd werd het uiteindelijk 1-1. Achteraf was Michel Preud’homme niet te spreken over de manier van spelen van de tegenstander.

“Vind jij het plezant om zo’n wedstrijd te zien?”, vroeg Preud’homme aan de interviewer van Play Sports. “Serieus, ik vraag het aan jou… Als voetballiefhebber, vind je het plezant om zo’n wedstrijd te zien? Ik vind dat niet plezant.”

“Hoe je kan omgaan met de aanpak van Antwerp? Individueel het verschil proberen maken. Koelbloedig blijven, geen stommiteiten begaan en hopen dat je niet voortdurend gestopt wordt door een overtreding. Dan kan je het verschil maken”, merkt de Luikenaar op.

"Blijkbaar zijn al die fouten toegelaten"

De Standard-trainer zag ook dat zijn spelers veel schoppen kregen. “Voor voetbalartiesten is dit een hele moeilijke match. Dat ik nu op Carcela doel? Ja, onder meer. Vooral Carcela werd hard aangepakt, maar ook anderen hebben veel tikken te verduren gekregen. Maar blijkbaar is dat toegelaten, hé”, besloot een cynische Preud’homme.

Poll: Had Antwerp meer kaarten moeten krijgen?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024