Lokeren in zeer diepe problemen, Zulte Waregem pakt felbevochten zege

Zaterdag 02 februari 2019 - 21:53   I   door Redactie

Lokeren is er niet in geslaagd om een belangrijke zege te pakken. De ploeg van trainer Glen De Boeck ging in extremis nog onderuit bij Kortrijk. Zulte Waregem pakte wel de volle buit tegen Kortrijk.

Kortrijk - Lokeren 2-1

Kortrijk klom wel op voorsprong via Avenatti, die vlak voor de rust scoorde. In het begin van de tweede helft stelde Saroka echter gelijk. Verder kwam de ploeg van Glen De Boeck niet tegen Kortrijk, de ex-club van De Boeck. Het werd uiteindelijk zelfs nog 2-1 via Stojanovic.

Zulte Waregem - Cercle Brugge 3-2

Spektakel was er wel bij. Harbaoui bracht de thuisploeg op voorsprong, maar Gianni Bruno stelde halverwege de eerste helft gelijk. Nog voor de rust maakte De Pauw er 2-1 van. Toch kwam Cercle via Cardoso weer langszij. De zege ging echter alsnog naar Zulte Waregem dankzij een late goal van Sylla.

Poll: Degradeert Lokeren?