Club Brugge verkoopt recordaanwinst Rezaei mogelijk alweer

Club Brugge verkoopt recordaanwinst Rezaei mogelijk alweer
Maandag 25 februari 2019 - 19:29   I   door Redactie

Club Brugge telde vorige zomer nog 5 miljoen euro neer voor de komst van Kaveh Rezaei. Nooit eerder legde blauw-zwart meer geld op tafel bij een inkomende transfer. Na iets meer dan een half seizoen is de voorlopige conclusie dat Rezaei bij Club nog geen deuk in een pakje boter heeft getrapt.

Rezaei komt nauwelijks aan spelen toe. Rond de jaarwisseling kon de Iraanse spits verzachtende omstandigheden inroepen, want hij sukkelde met enkele blessures en was niet topfit. Nu is Rezaei opnieuw fit, maar gebruikt Leko hem niet of nauwelijks.

De voorbije weken kreeg Loïs Openda de voorkeur op Rezaei en tegen Salzburg en Anderlecht mocht Jelle Vossen - nog maar net hersteld - invallen. Rezaei bleef aan de bank gekluisterd en moet zich stilaan écht zorgen beginnen te maken.

Pijnlijke kapitaalsvernietiging

Het ziet er immers naar uit dat Leko op dit ogenblik niet meer op de van Sporting Charleroi overgekomen aanvaller rekent. Het is dan ook niet uitgesloten dat Club Brugge de 26-jarige Rezaei in het tussenseizoen alweer van de hand doet. De transfer van Rezaei zou zo een pijnlijke kapitaalsvernieting voor de Bruggelingen kunnen zijn.

Poll: Moet Club Brugge Rezaei verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024