Drastische ingreep bij Anderlecht: "Hele elftal moet weg"

Drastische ingreep bij Anderlecht:
Donderdag 18 april 2019 - 09:30   I   door Redactie

Marc Coucke is er voorlopig niet in geslaagd om Anderlecht volledig op de kaart te zetten. Het is momenteel crisis in het Astridpark. Aad de Mos denkt dat het hele elftal moet vertrekken.

"Zodra Coucke is rechtgekrabbeld, zal hij weer van voor af aan moeten beginnen. Van de keeper tot de spits: alles moet op de schop. Als de vis stinkt, moet je aan de kop beginnen: dat heb ik in het voetbal geleerd. Soms moet je eerst de bodem raken voor je weer naar boven kunt kijken", zegt De Mos in Humo.

"Maar kom alsjeblieft niet aanzetten met het plan om Mbokani terug te halen! Jongens toch, stop daarmee! Zo’n ouwe rot past niet in een moderne voetbalvisie", stelt De Mos.

"Coucke moet nu besefen dat het aan de mensen op de vloer is. Clubeigenaars die niet uit het voetbal komen, hebben er doorgaans moeite mee om dingen uit handen te geven. Nieuwkomers als Coucke zijn erop uit om over de rug van het voetbal bekendheid te verwerven. Maar in het topvoetbal is het net de kunst om níét in beeld te komen en je strategieën in de achtergrond te ontvouwen", aldus de Mos.

Poll: Vind jij ook dat het hele elftal van Anderlecht moet vervangen worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  v24

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024