'Chelsea bereikt érg verrassend akkoord over transfer van Eden Hazard'

'Chelsea bereikt érg verrassend akkoord over transfer van Eden Hazard'
Woensdag 29 mei 2019 - 11:00   I   door Redactie

Eden Hazard wil na afloop van dit seizoen naar Real Madrid verhuizen, dat is ondertussen wel al een tijdje duidelijk. Toch is het nog niet zeker of de Rode Duivel ook effectief zijn zin zal krijgen.

Daar waar het er de voorbije weken op leek dat Chelsea een toegeving zou doen en de transfer van Hazard niet zou tegenhouden, zorgt de Londense topclub nu voor een ongelofelijke wending in het transferdossier.

Zo zou Chelsea nu liefst 150 miljoen euro willen voor Hazard. Een pak meer dan de 115 of 130 miljoen waar eerder sprake van was. Bij Real Madrid zijn ze momenteel niet bereid om de gevraagde 150 miljoen op te hoesten.

Gesprek na Europa Leaguefinale

De onderhandelingen rond Hazard blijven dus maar aanslepen. Onze landgenoot zal na de Europa Leaguefinale nog eens rond de tafel zitten met Chelsea, in de hoop dat het bestuur van The Blues alsnog bijdraait en de vraagprijs laat zakken.

Update 29/5 - 11:00

Volgens The Sun is de kogel nu tóch door de kerk: Chelsea en Real Madrid zouden een akkoord hebben over de transfer van Hazard. De Rode Duivel zou voor een bedrag van 113 miljoen euro de overstap naar Santiago Bernabéu maken.

Verrassend genoeg zou Chelsea uiteindelijk dus toch vrede genomen hebben met minder dan de eerder vooropgesteld 150 miljoen. Real zal in eerste instantie 113 miljoen overmaken op de bankrekening van de Londenaren. Dat bedrag kan door allerhande clausules nog oplopen tot 130 miljoen. De transfer zou eerstdaags geofficialiseerd worden.

 

Poll: Is dit een correcte prijs voor Hazard?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  voetbal

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024