‘Roberto Martinez helpt Anderlecht aan straffe transfer’

‘Roberto Martinez helpt Anderlecht aan straffe transfer’
Vrijdag 02 augustus 2019 - 07:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is de jongste tijd érg actief op de transfermarkt. Deze keer heeft niemand minder dan Roberto Martinez de Brusselse club aan een straffe transfer geholpen.

Zo speelde de bondscoach een belangrijke rol in de transfer van Hendrik Van Crombrugge. Die ruilde donderdag Eupen in voor AnderlechtHet Nieuwsblad weet dat speler-manager Vincent Kompany contact opnam met Martinez om wat meer informatie te krijgen over Van Crombrugge. De Spanjaard was vol lof over Van Crombrugge en hielp hem én Anderlecht zo aan een straffe transfer.

"Kompany herinnerde zich de kwaliteiten van Van Crombrugge op training bij de Rode Duivels, ging nog eens extra te rade bij bondscoach Roberto Martinez en had na een gesprek met de doelman en manager Michael Verschueren maar een paar dagen nodig om de knoop door te hakken", schrijft Het Nieuwsblad.

Grote fan

Martinez volgt Van Crombrugge al geruime tijd en is een grote fan van de - voetballend sterke - keeper. Bij Anderlecht waren ze op zoek naar een doelman die kan betrokken worden in de opbouw en dus lijkt Van Crombrugge de ideale man voor het voetbal dat Kompany wil spelen.

Poll: Is Van Crombrugge een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  v24

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024