‘Kwade Vincent Kompany haalt zwaar uit naar Anderlecht-spelers’

‘Kwade Vincent Kompany haalt zwaar uit naar Anderlecht-spelers’
Vrijdag 23 augustus 2019 - 11:00   I   door Redactie

Het loopt momenteel niet zoals Vincent Kompany dat zou willen. De Rode Duivel had zich ongetwijfeld meer voorgesteld van zijn start bij RSC Anderlecht, maar de waarheid is dat alles wat tegenvalt.

Na de pijnlijke 4-2-nederlaag op het veld van KV Kortrijk nam Kompany, voor de camera, nog alle schuld op zich. Het Nieuwsblad weet dat Kompany dat deed om zijn spelers naar de buitenwereld toe te beschermen. Maandag, twee dagen na het duel in Kortrijk, zou het immers stuiven op het oefencomplex in Neerpede...

"Rond de middag arriveren de spelers die diep gingen in het Guldensporenstadion. Voor Chadli en co. is er een lunch en een debriefing. Daarbij is het discours van Kompany veel harder dan in de media. Uiteraard neemt hij niet voor alles de schuld op zich. Iedereen die in de fout ging, krijgt dat te horen", schetst de krant de nabeschouwing van die dag.

Mental coach

Kompany zette iedereen op zijn plaats en pakte zijn spelers aan. Al deed hij ook meer dan dat. "Toch krikt Kompany ook het vertrouwen weer op. Voor het eerst dit seizoen geeft hij het woord aan Ellen Schouppe, de mental coach. Zij hamert op het geloof in eigen kunnen", voegt de krant er nog aan toe.

Poll: Vind jij het goed dat Kompany de spelers naar de buitenwereld blijft verdedigen?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024