Steven Defour over Club Brugge: "Hij is een hele goeie"

Steven Defour over Club Brugge:
Zaterdag 05 oktober 2019 - 12:30   I   door Redactie

Steven Defour koos voor een transfer naar Antwerp. Dat had ook te maken met de aanwezigheid van Luciano D'Onofrio, met wie hij al samenwerkte bij Standard destijds.

"Voor hetzelfde geld had ik niks meer gevonden. Er waren drie, vier Turkse clubs die interesse hadden, maar zouden ze daar geduld met mij hebben gehad? Die mensen kennen mijn lichaam en historie niet. Gelukkig had Luciano al een paar keer gebeld en gezegd dat ik altijd op hem kon rekenen", vertelt Defour in Het Laatste Nieuws

"Ik had acht maanden niet gespeeld door een kuitblessure en voordien had ik negen maanden gemist door een kraakbeenletsel", vervolgt Defour. "Ik ken weinig mensen die hun nek zouden uitsteken voor zo'n speler. Luciano wél. Hij weet dat, als de kaarten goed liggen, Steven Defour een goeie voetballer is. Hij is tout court een van de weinige bestuurders in België met voetbalknowhow - hij weet hoe spelers in elkaar zitten, hoe hij hen moet motiveren, of straffen. Vincent Mannaert (general manager bij Club Brugge, red.) vind ik ook een heel goeie. Maar daar stopt het al bijna.”

Poll: Is Defour een grote meerwaarde voor Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024