'Verschueren maakt werk van absolute toptransfer bij Anderlecht'

'Verschueren maakt werk van absolute toptransfer bij Anderlecht'
Maandag 21 oktober 2019 - 15:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht tankte zondag vertrouwen door met 4-1 te winnen van STVV. Niet alleen de spelers, maar ook technisch directeur Michael Verschueren zit weer vol vertrouwen. Hij wil in de komende weken of maanden een absolute toptransfer afronden bij Anderlecht.

Het Laatste Nieuws meldt dat Verschueren er alles wil aan doen om Nacer Chadli definitief naar Anderlecht te halen. Paars-wit huurt Chadli momenteel van Monaco, zonder aankoopoptie.

13 miljoen euro

"Maar nu is al duidelijk dat Michael Verschueren komende zomer van Chadli één van zijn prioriteiten maakt", schrijft HLN. "Verschueren beseft dat het een loodzware opdracht wordt. Vorig jaar haalde Monaco Chadli bij West Brom weg voor 13 miljoen euro."

"Chadli kreeg in het prinsdom ook een riant loon van 230.000 euro bruto aan gunstige fiscale tarieven. Het contract van Chadli in Monaco loopt nog tot 2021. Anderlecht zal dus met heel goede argumenten - een driejarig contract bijvoorbeeld - moeten afkomen om Chadli en Monaco over de streep te halen", besluit de krant.

Poll: Denk jij dat Anderlecht kans maakt om Chadli definitief aan te trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Monaco  I  voetbal

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024