'Deze 2 Belgen zijn grote favorieten voor Gouden Schoen'

'Deze 2 Belgen zijn grote favorieten voor Gouden Schoen'
Maandag 04 november 2019 - 15:00   I   door Redactie

Het lijkt nog veraf, maar dat is allesbehalve. Begin 2020 staat het Gala van de Gouden Schoen opnieuw op het programma. Op woensdag 15 januari weten we wie de opvolger van Hans Vanaken wordt.

Het Laatste Nieuws, organisator van het gala, licht al een tipje van de sluier. Zo staat in de krant te lezen dat Hans Vanaken en Leandro Trossard straks de grote favorieten zijn om met de individuele prijs aan de haal te gaan.

"Vanaken trekt straks, op woensdag 15 januari, weer als één van de favorieten naar hét Gala in Puurs. Hopend dat deze stemronde voldoende doorweegt om vóór pakweg kampioenenmaker Trossard te eindigen. Het zou de ultieme krachttoer zijn. En het bewijs dat er geen vloek rust op de Gouden Schoen. Dat je wél op niveau kan blijven na zo'n bekroning", schrijft de krant.

Van Himst, Van Moer en Ceulemans

Vanaken kan met een tweede Gouden Schoen op rij in een illuster gezelschap terechtkomen. Ook Paul Van Himst, Wilfried Van Moer en Jan Ceulemans slaagden er in het verleden in om de Gouden Schoen twee keer op rij te winnen.

Poll: Wie moet volgens jou de Gouden Schoen winnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024