‘José Mourinho berooft Club Brugge meteen van topspeler’

 ‘José Mourinho berooft Club Brugge meteen van topspeler’
Vrijdag 22 november 2019 - 16:30   I   door Redactie

Club Brugge ondernam afgelopen zomer een poging om Victor Wanyama weg te plukken bij Tottenham Hotspur. Zonder succes, want na lang onderhandelen bleek de middenvelder uiteindelijk niet haalbaar.

Met Eder Balanta vond Club Brugge bij FC Basel een alternatief voor Wanyama. Toch is de komst van Wanyama nog steeds niet volledig van de baan bij blauw-zwart.

Engelse media melden dat Tottenham de Keniaanse middenvelder in januari wil lozen. Wanyama wordt onmiddellijk opnieuw in verband gebracht met Club Brugge, dat de speler nog steeds zou volgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Update 22/11 - 16:30

Club Brugge mag de komst van Wanyama definitief vergeten. De Keniaan mag Tottenham voorlopig niet verlaten. Dat is een beslissing die kersvers Spurs-trainer José Mourinho heeft genomen. The Special One wil al zijn spelers aan het werk zien en gelooft dat Wanyama Tottenham nog diensten kan bewijzen. En zo berooft Mourinho Club Brugge meteen van een topspeler.

Club hoopte afgelopen zomer al om Wanyama aan te trekken, maar kon de speler toen niet losweken bij Tottenham. Voor Club Brugge én de Belgische competitie zou Wanyama uiteraard een topspeler zijn.

Poll: Vind jij dat Club Brugge een nieuwe poging moet ondernemen om Wanyama te halen?

TAGS  I  Tottenham  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024