Standard knokt zich na rood voor Mpoku én Carcela naar punt in Moeskroen

Zondag 08 december 2019 - 16:25   I   door Redactie

Standard heeft zich zondagnamiddag in extremis naar een punt geknokt op het veld van Moeskroen. Na negentig minuten spelen en rode kaarten voor Paul José Mpoku en Mehdi Carcela stond Standard 2-1 achter, maar in blessuretijd sleepte de ingevallen Maxime Lestienne nog een punt uit de brand.

Al vroeg in de wedstrijd maakte Emond er 0-1 van. Standard was baas, maar op slag van rust slikte het plots de gelijkmaker van Perica. Aan het begin van de tweede helft ging het volledig mis voor Standard. Mpoku pakte dom rood en zo moesten De Rouches verder met tien man.

Moeskroen profiteerde van het mannetje meer en tien minuten voor tijd zorgde Perica voor de 2-1. Toen Carcela niet veel later ook rood pakte na een smerige tackle, leek het kalf helemaal verdronken voor de bezoekers. Toch werd het nog 2-2, want op de counter vond Lestienne nog de weg naar de touwen. Wat. Een. Match.

Poll: Verdiende Standard een punt?