Vercauteren in de clinch met basisspeler Anderlecht: "Zó irritant"

Vercauteren in de clinch met basisspeler Anderlecht:
Maandag 09 december 2019 - 14:00   I   door Redactie

Frank Vercauteren doet er dezer dagen alles aan om RSC Anderlecht opnieuw écht aan de praat te krijgen. Vercauteren wil met zijn ploeg naar play-off 1 en kiest daarom voor een realistische aanpak.

Het resultaat is heilig voor Vercauteren, de manier waarop is dat veel en veel minder. Dat werd ook zondag nog maar eens duidelijk toen Anderlecht Charleroi over de vloer kreeg. Vercauteren ging zelfs in de clinch met één van zijn spelers.

"De wedstrijd was tien minuten bezig toen Frank Vercauteren bijzonder boos gesticuleerde in de richting van Alexis Saelemaekers", merkte Het Laatste Nieuws op. "De boodschap was duidelijk - Saelemaekers diende in positie te blijven: 'Ga niet weglopen', wees Vercauteren naar zijn speler."

Kwade vader Vercauteren

"Die pruttelde nog wat tegen - Saelemaekers pruttelt een héle match tegen, zó irritant - waarna Vercauteren de speler terechtwees zoals een kwade vader zijn zoon. Het gebeurde nóg eens diep in de tweede helft. Dit keer trok Vercauteren spreekwoordelijk aan het broekje van Kayembe. Wéér zwaaide Vercauteren dat zijn middenvelder in zijn positie in het centrum diende te blijven."

Poll: Vind jij Vercauteren een goede trainer voor dit Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024