Krépin Diatta duidelijk over transfer: "Dan vertrek ik bij Club Brugge"

Krépin Diatta duidelijk over transfer:
Dinsdag 04 februari 2020 - 22:00   I   door Redactie

Krépin Diatta (20) is ondertussen uitgegroeid tot één van de beste en belangrijkste spelers bij Club Brugge. De voorbije maanden presteerde de Senegalees eerder wisselvallig, kwaliteiten om het ver te schoppen hééft hij. Dat ziet iedereen.

Toch is Diatta niet gehaast om snel te vertrekken bij Club Brugge. Tijdens de voorbije transferperiodes was er al interesse van grotere teams, maar Diatta neemt zijn tijd om te evolueren.

"Of ik na de zomer nog bij Club Brugge speelt? Waarom niet? Ik zie me momenteel niet voor een andere ploeg uitkomen", schept Diatta in Het Laatste Nieuws duidelijkheid over een mogelijk vertrek bij blauw-zwart.

"Dan ga ik luisteren"

"Kijk, Club heeft me al zoveel gegeven. Ik wil het bestuur en de staf daarvoor bedanken. Hen iets teruggeven ook. Het liefst van al de dubbel dit seizoen. En zelfs dan ga ik niet op de deur van Vincent Mannaert kloppen, om te zeggen dat ik wil vertrekken. Ik steek zo niet in elkaar."

"Als Club mijn toekomst wil bespreken, ga ik luisteren. Als het wil dat ik vertrek, zal ik dat ook doen. Maar tot dan... Ik respecteer Club te veel om een transfer te forceren", besluit Diatta.

Poll: Denk jij dat Diatta het op termijn tot bij een Europese topclub zal schoppen?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024