'Romelu Lukaku bezorgt Anderlecht peperdure transfer'

'Romelu Lukaku bezorgt Anderlecht peperdure transfer'
Zaterdag 15 februari 2020 - 10:00   I   door Redactie

Jérémy Doku is het absolute goudhaantje van Anderlecht. De flankaanvaller zal straks dan ook de nodige miljoenen opleveren. Toch stond hij op een bepaald moment dicht bij een vertrek.

"Mijn voorkeur ging uit naar Liverpool", vertelt David Doku, de vader van Jérémy, in Het Nieuwsblad. "Hoe we daar zijn ontvangen, amai. Trainer Klopp legde uit hoe hij in Jérémy een potentiële opvolger van Sadio Mané zag. Steven Gerrard liet ons video’s zien met tactische analyses. Op het oefencomplex kwamen Mignolet, Mané en Wijnaldum met ons praten. Alles stond in de steigers: een sportief project, een huis, een school, een mooi contract...”

Jérémy zat met zijn hart nog bij Anderlecht. "Anderlecht deed alles om onze zoon te houden. Het pakte het slim aan met die video van Romelu Lukaku. Als Jérémy even twijfelde om weg te gaan, nam dat de laatste twijfel weg", weet David.

Video

De video was dus belangrijk. "Ja, dat was een idee van jeugddirecteur Jean Kindermans. Romelu zei dat het beter was om eerst door te breken in België en dan via de grote poort te vertrekken. Dat is nu het doel: eerst een titel of een Gouden Schoen. We hadden nog geen moment spijt dat hij in Brussel bleef.”

Als je weet dat men nu al hoopt op 25 miljoen euro voor Doku, kan je al zelf rekenen. Lukaku heeft Anderlecht een zeer grote dienst bewezen.

Poll: Zal Doku ooit 25 miljoen euro opbrengen?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024