Coucke haalt zich woede van Club Brugge op de hals: ‘Hij blijft aandringen’

Coucke haalt zich woede van Club Brugge op de hals: ‘Hij blijft aandringen’
Zaterdag 28 maart 2020 - 13:30   I   door Redactie

De coronacrisis zorgt voor steeds meer problemen in de Jupiler Pro League. Clubleiders hebben allemaal zo hun eigen idee over hoe het huidige seizoen moet eindigen en botsen dan ook met elkaar.

Momenteel is de Pro League verdeeld in twee kampen. Anderlecht, KRC Genk, Standard, Antwerp, Charleroi en Eupen willen dat het seizoen alsnog hervat wordt. Alle andere eersteklassers uit 1A en 1B - mét Club Brugge en AA Gent als grootste clubs - willen dat het seizoen hier en nu stopt.

"Pro League-voorzitter Peter ­Croonen (Genk) en bestuurs­leden Bruno Venanzi (Standard) en Marc Coucke (Anderlecht) willen voor­lopig niet weten van een vervroegd einde van de competitie Ook ­Antwerp zit op die lijn", schrijft Het Nieuwsblad.

Play-offs in juli?

Maar het is in eerste instantie Marc Coucke die zich de woede van Club Brugge, Gent en de andere eersteklassers op de hals haalt. "Vooral Marc Coucke dringt er bij zijn collega's op aan de play-offs nog te kunnen spelen, desnoods in juli", benadrukt HNB. Het plan van Coucke kan op weinig begrip rekenen bij het grootste deel van de eersteklassers.

Poll: Vind jij dat het een goed idee is om de play-offs in juli te spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024