'Eleven Sports heeft slecht nieuws voor Club Brugge en Anderlecht'

'Eleven Sports heeft slecht nieuws voor Club Brugge en Anderlecht'
Vrijdag 24 april 2020 - 11:00   I   door Redactie

Eleven Sports bemachtigde een tijdje geleden de mediarechten van de Pro League. Dat zorgt wellicht voor wat veranderingen in het Belgische voetballandschap.

Donderdag raakte al bekend dat Proximus, tot dit seizoen rechtenhouder, de stekker uit de onderhandelingen met Club Brugge, Anderlecht en Charleroi heeft getrokken. Er liepen gesprekken over een nieuwe samenwerking, maar Proximus heeft beslist om de clubs niet meer te sponsoren.

Bij Club en RSCA hoopten ze dat Eleven de plaats van Proximus zou innemen, maar zover zal het niet komen. Het Britse mediabedrijf is niet van plan om een miljoenenovereenkomst af te sluiten met de twee clubs. "Eleven gaat geen pure sponsorcontracten afsluiten met bepaalde voetbalclubs", benadrukt Het Nieuwsblad.

Clubgerelateerde content op Eleven

"Anderlecht, Club of Charleroi moeten dus niet hopen dat Eleven de plaats inneemt van Proximus als sponsor. Wel voert de nieuwe rechtenhouder gesprekken met alle profclubs om volgend seizoen clubgerelateerde content op zijn kanalen te brengen", besluit de krant.

Poll: Vind jij het een goede zaak dat de TV-rechten naar Eleven Sports gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Charleroi

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024