Antwerp witheet van woede: "Gedwarsboomd door één figuur in Belgisch voetbal"

Antwerp witheet van woede:
Zaterdag 25 april 2020 - 11:00   I   door Redactie

Antwerp heeft in zijn drang om verder te groeien blijkbaar nogal wat problemen met Mehdi Bayat, de voorzitter van de voetbalbond én van Charleroi. Dat schrijft Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws.

"Als je in de pluchen zetels van de Bosuil polst wie in de Pro League Antwerp dan wel dwarsligt, komt één naam heel vaak terug. Mehdi Bayat", aldus Keygnaert. "Antwerp heeft niet zozeer een probleem met de figuur van Mehdi Bayat, maar wél met diens belangenvermenging."

"Luciano D'Onofrio wordt witheet van woede als hij bedenkt hoe de voorzitter van Sporting Charleroi de voorbije dagen en weken in zijn functie van bondsvoorzitter op die manier rechtstreeks in contact stond met UEFA om zo vanop de eerste rij het al dan niet stopzetten van de competitie én de bijhorende verdeling van de Europese tickets af te toetsen", schrijft Keygnaert.

"Antwerp heeft een punt. Het is een ambetant toeval dat net de club van de voorzitter van de KBVB in een strijd verwikkeld is om 6 miljoen euro uit de Europa League meer of minder."

Poll: Begrijp je de boosheid van Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Charleroi

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024