Droomtarget wijst Anderlecht érg pijnlijk af: "Ik zou nooit voor hen kiezen"

Droomtarget wijst Anderlecht érg pijnlijk af:
Zondag 26 april 2020 - 16:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht speurt momenteel de markt af, op zoek naar versterkingen voor volgend seizoen. Paars-wit wil in eerste instantie een nieuwe doelman aanwerven, maar die zoektocht verloopt niet van een leien dakje.

Hét droomtarget van Anderlecht was Mike Vanhamel (30). De Brusselaar liet bij Beerschot zien een goede doelman te zijn en paars-wit wilde hem daarom graag inlijven.

Toch kwam het niet tot een transfer. Vanhamel tekende bij op het Kiel, waar hij zeker is van zijn plaats onder de lat. "Er is heel veel verschenen in de pers, maar naar mij toe is Anderlecht nooit concreet geweest", vertelt Vanhamel nu in de podcast Tene pod Bene.

"Ik wilde bij Beerschot blijven en dat wist de club"

"Ik heb nooit een keuze moeten maken tussen Beerschot en Anderlecht. En ik zou ook nooit voor Anderlecht gekozen hebben", benadrukt Vanhamel.

"Ik wilde bij Beerschot blijven en dat wist de club ook. Dat ik nu heb bijgetekend, heeft niets te maken met het Anderlecht-verhaal. We waren al langer aan het praten. Nu is alles rond en dat is goed", besluit de keeper.

Poll: Had Vanhamel een goede aanwinst geweest voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Beerschot

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024