Vandenbempt: "Hij zal Preud'homme opvolgen als trainer van Standard"

Vandenbempt:
Dinsdag 19 mei 2020 - 10:30   I   door Redactie

De kans is groot dat Michel Preud'homme (61) het eind deze maand voor bekeken houdt als trainer van Standard. Preud'homme zou dan verdergaan als sportief raadgever en mee beslissen over een nieuwe T1.

Als het Preud'homme het voor bekeken wordt, is volgens Peter Vandenbempt slechts één man in de running om de fakkel over te nemen: Felice Mazzu. 

"Op Standard zal het toch Felice Mazzu zijn als Michel Preud'homme besluit om geen trainer meer te zijn", aldus Peter Vandenbempt in De Tribune. "Ik denk wel dat dat zou kunnen."

Mazzu gesignaleerd in Luik

"Dat is niet concreet aan de orde, ik zeg het niet op basis van informatie die ik heb voor alle duidelijkheid. Maar mijn aanvoelen zou wel eens kunnen zijn dat Preud'homme denkt: "Het is goed geweest". We weten allemaal dat Mogi Bayat ook in de bestuurszetel zit daar op Sclessin, dus dan is de link gauw gelegd."

"Overigens ging het gerucht dat Mazzu gesignaleerd was in het Luikse, maar het was ook maar een gerucht", voegt Vandenbempt er nog aan toe. "Je kan allerlei dingen doen in Luik natuurlijk, maar op Sclessin niet al te veel."

Poll: Denk jij dat Mazzu volgend seizoen trainer van Standard zal zijn?

TAGS  I  Standard  I  KRC Genk  I  Charleroi

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024