Club Brugge heeft goud in handen: "Hij kan de nieuwe Nabil Dirar worden"

Club Brugge heeft goud in handen:
Zaterdag 10 oktober 2020 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge versterkte zich op Transfer Deadline Day met Noa Lang (21). De aanvaller kwam over van Ajax en wil bij Club Brugge een onbetwiste basisspeler worden. Eén ding is duidelijk: Lang blijkt iemand met een handleiding te zijn.

Lang neemt geen blad voor de mond, zo zagen we al bij zijn voorstelling. Lang zegt altijd wat hij denkt en in Nederland wordt hij daarom omschreven als arrogant. Iemand met een handleiding en daarom is de vergelijking met gewezen Club-speler Nabil Dirar niet ver weg.

“We moeten van Lang geen wereldvoetballer maken, hé”, vertelt commentator Michael Van Vaerenbergh in de podcast MidMid. “Van wat ik al van hem heb gezien, is hij snel op de korte ruimte en kan hij een man passeren. Maar wil hij soms ook drie of vier man passeren en mist hij dan het overzicht.”

Opvolger van Dennis?

“Maar goed, wie weet wordt hij wel de nieuwe Nabil Dirar bij Club Brugge. Toen die van Westerlo overkwam liep hij altijd met zijn kop in kas, maar met een goede omkadering kan het voor zulke spelers wel iets worden. Maar dat Lang de ideale opvolger is voor Emmanuel Dennis… Zover wil ik nog niet gaan”, besloot Van Vaerenbergh.

Poll: Denk jij dat Noa Lang even goed gaat worden als Nabil Dirar?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024