Rode Duivel is het kotsbeu en schreeuwt het uit: "Dat bezorgt mij een slecht imago"

Rode Duivel is het kotsbeu en schreeuwt het uit:
Woensdag 16 december 2020 - 07:00   I   door Redactie

Hoe heerlijk moet het niet zijn om in deze tijden Rode Duivel te zijn en aanbeden te worden in België, maar daar denkt niet elke international zo over. Met name Atlético-speler Yannick Carrasco vindt dat hij te fel bekritiseerd wordt.

In Sport/Voetbalmagazine spuwt Carrasco zijn gal. "Weet je wat ik soms triest vind? In Spanje feliciteerde iedereen me met dat doelpunt, met de panna op Ter Stegen, met mijn spel in het geheel.In België hoorde ik: Ja, maar het is de fout van de keeper… Ik ben er trots op Belg te zijn, maar waarom zou je de fout van de keeper willen benadrukken in plaats van mij te feliciteren?”

En het zit blijkbaar diep bij Carrasco. "Soms denk ik: indien het een andere speler was, zou men van een genie spreken. Dan keken we honderd keer naar de herhaling en zouden we misschien zelfs niet over de doelman spreken. Maar omdat het Yannick Carrasco is, gaan we wijzen op wat er mis is.

Vervelend mannetje

"Ik denk niet dat ik een vervelend mannetje ben, ik ben altijd respectvol, tweetalig Frans-Nederlands, en toch krijg ik altijd kritiek. Waarom niet blij zijn als ik iets goeds doe? Ik stel vast dat er chouchous zijn en spelers die geviseerd worden. Ik ben er inmiddels aan gewend en ik denk niet dat het nu zal veranderen, maar sommige uitspraken in de krant bezorgen mij een slecht imago."

Irritatie

Besluiten deed hij met: "Het is alsof een speler die je niet ziet in het spel, een doelpunt maakt en je de volgende dag alleen maar over hem spreekt. Voor jongens zoals ik, die veel werken, soms in de schaduw, is het logisch dat dit soms irriteert."

Poll: Heeft Carrasco gelijk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Atlético

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022