‘Vanhaezebrouck gaat in tegen zijn voorzitter en zet De Witte voor het blok’

‘Vanhaezebrouck gaat in tegen zijn voorzitter en zet De Witte voor het blok’
Maandag 04 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Niemand die Hein Vanhaezebrouck gaat vertellen wat hij moet doen, zelfs niet de voorzitter van de club waar hij trainer is. En dat ondervindt Ivan De Witte nu aan den lijve.

De Witte verving in het begin van het seizoen nog Jess Thorup door Laszlo Bölöni en later Wim De Decker met de bedoeling om AA Gent meer defensieve zekerheid te geven. Want daar zat volgens hem de sleutel naar meer succes.

Maar Hein Vanhaezebrouck veegt dat nu resoluut van tafel. In het Gentse clubblad Wigwam geeft hij aan dat hij voor aanvallend voetbal gaat: “Dat is mijn stokpaardje, dat is het voetbal waar ik voor sta en dat ik bij AA Gent graag wil terugzien. We zijn er vroeger in geslaagd om met Gent dominant te voetballen én succes te boeken. Zelfs tegen grote clubs in de Champions League durfden we vrank en vrij te voetballen."

Dat weer te brengen

Waarna HVH bij het heden komt: "Het is ons streven om dat weer te brengen hier.” Daarmee gaat hij in tegen de wens van zijn voorzitter en zet hij Ivan De Witte voor het blok. Maar als er één iemand is die daarmee weg kan komen bij de Gentse preses, dan wel Hein Vanhaezebrouck.

Poll: Moet een trainer rekening houden met de wensen van zijn voorzitter?

TAGS  I  AA Gent

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024