Catastrofe voor Club Brugge: 'Noa Lang staat voor transfer van 25 miljoen'

Catastrofe voor Club Brugge: 'Noa Lang staat voor transfer van 25 miljoen'
Zaterdag 06 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge zou zijn huidige kern graag samenhouden, maar dat lijkt stilaan onmogelijk te worden. Erger zelfs: smaakmaker Noa Lang (21) zou blauw-zwart in de zomer al verlaten.

La Dernière Heure meldt dat Lang grof wild is op de transfermarkt. De Franstalige krant voegt er zelfs aan toe dat de Nederlandse aanvaller in de zomer zal vertrekken bij Club Brugge. Een serieuze tegenvaller voor de ambitieuze Bruggelingen.

Club nam Lang pas helemaal aan het einde van de vorige zomermercato over van Ajax. Lang had wat tijd nodig, maar ontpopte zich gaandeweg wel tot één van de gevaarlijkste spelers bij de ploeg van Philippe Clement.

Maar na amper één seizoen Brugge zou Lang al voor een toptransfer staan. Hij zou in een grote competitie aan de slag kunnen. Ondanks de toenemende interesse, hoopt Club Brugge zijn goudklompje minstens nog één seizoen extra aan boord te kunnen houden.

25 miljoen

Lukt dat niet en mikt Lang straks al hoger, dan zal Club echter toch afscheid moeten nemen van de Nederlander. In de wandelgangen klinkt het ondertussen al dat Lang minstens 25 miljoen euro in het laatje moet brengen.

Poll: Denk jij dat Club Brugge Lang kan overtuigen om nog een seizoen te blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024