‘Bod van 40 miljoen, Youri Tielemans staat voor érg verrassende transfer'

‘Bod van 40 miljoen, Youri Tielemans staat voor érg verrassende transfer'
Dinsdag 16 maart 2021 - 21:00   I   door Redactie

Youri Tielemans (23) heeft zich dit seizoen enorm in de kijker gespeeld bij Leicester City. De Rode Duivel is 'hot' op de transfermarkt en lijkt zich te mogen opmaken voor een lucratieve overstap.

Tal van topclubs zwermen dezer dagen rond het hoofd van Tielemans. Real Madrid, Atlético Madrid, Manchester United, Arsenal en Tottenham: allen voelen ze wel wat voor de komst van het Anderlecht-jeugdproduct dat hoge toppen scheert bij Leicester City.

Al lijkt de toekomst van Tielemans niet in Engeland of Spanje, maar wel in Italië te liggen. Italiaanse bronnen melden dat Inter de forcing voert voor Tielemans. De leider uit de Serie A denkt al aan volgend seizoen en wil zijn middenveld versterken en verjongen.

Eerste bod

Het denkt daarom aan Tielemans en wil de Belg maar wat graag aantrekken. Dat blijkt ook uit het feit dat Inter al een eerste bod heeft neergelegd bij Leicester. De Italianen bieden 40 miljoen euro.

Wellicht is dat te weinig, maar de verwachting is dat alle partijen in de komende weken naar elkaar zullen toegroeien. Ondertussen kan Tielemans al Italiaans beginnen leren. la vita è bella, Youri.

Poll: Vind jij dat Tielemans naar Inter moet gaan?

TAGS  I  Inter  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Leicester City  I  Manchester United  I  Liverpool  I  Atlético Madrid  I  Real Madrid  I  Tottenham

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024