Anderlecht doet Club Brugge fel opschrikken: "Over twee jaar gaan we concurrentie aan"

Anderlecht doet Club Brugge fel opschrikken:
Woensdag 17 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

Veel dieper kan Anderlecht niet meer wegzakken. Op financieel vlak, maar evenzeer op sportief vlak. Club Brugge lijkt vertrokken om voor lange tijd de nummer één te blijven. Of toch niet?

In een dubbelinterview met zijn vader en Anderlecht-icoon Michel Verschueren gaat minderheidsaandeelhouder en gewezen sportief manager Michael Verschueren dieper in op de situatie van de club van hun hart. 

"De club lijdt nog onder engagementen uit het verleden", vertelt zoon Michael in HUMO. "Stilaan lopen die af. We zouden wel weer Europees voetbal moeten spelen. Met een beetje geluk lukt het dit seizoen." Met de beker weg zal er al véél geluk nodig zijn.

Maar Verschueren is onverstoorbaar en daagt zelfs blauw-zwart  uit. "En dan wil ik het nog wel eens zien: Club Brugge doorbrak de sportieve hegemonie en ging over ons heen. Maar ik ga er niet mee akkoord dat Club Brugge weg is, dat we hen niet meer kunnen bijbenen."

Waarna hij toch een gewaagde uitspraak doet: "Over twee jaar gaan wij weer de concurrentie met Club Brugge aan. Ik ben een heilige believer in het Kompanyproject.»

Poll: Zal Anderlecht over twee jaar effectief kunnen concurreren met Club Brugge volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Sport  I  Voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024