Nieuwe opdoffer dreigt voor Club Brugge en furieuze Noa Lang

Nieuwe opdoffer dreigt voor Club Brugge en furieuze Noa Lang
Dinsdag 23 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft niet bepaald een geweldig weekend achter de rug. De regerende landskampioen verloor in het eigen Jan Breydelstadion van Antwerp (0-2) en tot overmaat van ramp pakte goudhaantje Noa Lang nog rood ook.

Lang liep in het slot van de topper tegen Antwerp tegen zijn tweede gele kaart aan en mocht iets vroeger dan zijn ploegmaats gaan douchen. De Nederlander reageerde furieus. Hij vond zijn uitsluiting onterecht. Zoals eerder al aangegeven vervalt de vijfde gele kaart van Lang omdat hij tegen Antwerp in een en dezelfde wedstrijd twee gele kaarten pakte.

De Nederlander krijgt dus enkel een schorsing voor zijn rode kaart en blijft in het algemene kaartenklassement op vier stuks staan. Nogal vervelend, en al zeker met de start van de play-offs in zicht. De kans is immers bestaande dat Lang straks toch die vijfde - in werkelijkheid al zijn zevende - gele kaart van het seizoen pakt en een belangrijke match in play-off 1 mist.

Zonder Lang in play-off 1?

Club Brugge en Lang zullen er wellicht alles aan doen om het niet zover te laten komen. Rustig blijven en een nieuwe kaart voorkomen is een optie, geel pakken op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie is dat evenzeer.

Dan zou Lang enkel de laatste match van de reguliere competitie, tegen Moeskroen, moeten missen. Want mocht Club zijn goudhaantje in de play-offs moeten missen, zou dat uiteraard niet fijn zijn. En zelf wil Lang uiteraard spelen in de toppers. Ook al stevent Club af op een nieuwe landstitel.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Moeskroen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024